Zaštita privatnosti i osobnih podataka

prema Uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR EU 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016.) dužni smo od Vas tražiti privolu o prikupljanju i korištenju Vaših osobnih podataka. Podaci koje prikupljamo i obrađujemo su slijedeći: Ime, prezime, Adresa, Broj telefona, E-mail adresa. Podaci se prikupljaju putem online obrazaca.

Podatke korisnika koje je isti ostavio putem navedenog online obrasca prikupljamo zbog lakšeg komuniciranja s korisnikom kako bi dobio relevantne informacije o našim aktivnostima. Ostavljanjem svojih podataka korisnik nam daje dozvolu da ga informiramo o ponudi nekretnina koje odgovaraju željama i parametrima korisnika, te da mu šaljemo informativne tekstove o našoj ponudi i informacije o našim aktivnostima.

U skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR), svi podaci o korisnicima su strogo povjerljivi i čuvani, ne dostavljaju se i ne otkrivaju trećoj strani, a dostupni su isključivo ovlaštenim osobama u skladu sa zakonskim propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka.
Astera Nekretnine provodi sve mjere kako bi maksimalno i učinkovito zaštitio privatnost svojih korisnika.

Prikupljenim podacima pristup imaju ovlaštene osobe društva. Svim ostalim osobama uvid u Vaše osobne podatke nije omogućen. Rok za čuvanje poslovne dokumentacije s Vašim osobnim podacima je neograničen do primljenog zahtjeva za brisanje iz evidencije. Po primitku zahtjeva za brisanje Vaši osobni podaci biti će izbrisani.

Korisnicima ćemo uvijek omogućiti odluku i izbor o upotrebi njihovih podataka i odluku žele li da se njihovi podaci trajno izbrišu.
Pri korištenju naše stranice trebate osigurati da Vaši osobni podaci i Vaši kontakt podaci potrebni u prometu nekretninama budu potpuni i točni. Isto tako slanjem svojih podataka potvrđujete da ste zakonito sposobni koristiti ove stranice.

Astera Nekretnine ima pravo upotrijebiti dostavljenu e-mail adresu korisnika, koju korisnik dostavlja kao svoj osobni podatak, a u svrhu slanja informacija o ponudi nekretnina, statusu oglašenih nekretnina i ostalim informacijama vezanim za nekretnine iz ponude.
Astera Nekretnine provodi sve mjere kako bi maksimalno i učinkovito zaštitio privatnost svojih korisnika.

Uvid o načinu čuvanja, korištenja i distribucije te zahtjev za brisanjem Vaših osobnih podataka možete zatražiti od Astera Nekretnina, a rok za dostavu traženoga je 15 radnih dana od dana podnošenja zahtjeva. Zahtjev možete uputiti u pisanom obliku na sljedeću adresu:

Astera Nekretnine
Mlinovi 138B
10000 Zagreb