Über uns

Astera Nekretnine je agencija koja se bavi posredovanjem u prodaji, kupovini i iznajmljivanju nekretnina na području Hrvatske. Naš tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom pruža vrhunsku uslugu klijentima, prilagođavajući se njihovim potrebama i željama. Naša posvećenost, profesionalnost i kvalitetan pristup klijentima osiguravaju da se svaki posao obavi brzo, efikasno i uz maksimalno zadovoljstvo klijenata. Astera Nekretnine je agencija u koju možete imati puno povjerenje i koja će Vam pomoći u ostvarivanju Vaših ciljeva vezanih za nekretnine.

Astera tim

Luka Kolar
Agent za nekretnine
+385 98 921 6178

Antonio Kandžija
Asistent u posredovanju
+385 91 945 7474

Dora Kolar
Asistent u posredovanju
+385 91 570 4122


Profesionalni tim za nekretnine posvećen je pružanju personalizirane usluge, vodeći vas kroz proces kupnje ili prodaje s ekspertizom i pažnjom. Iskustvo, integritet i rezultati naša su obećanja svakom klijentu.

Uz duboko razumijevanje tržišta nekretnina, naši agent nude stručno savjetovanje, podršku i pregovaračke vještine za postizanje najboljih rezultata. Vaš uspjeh i zadovoljstvo su naša glavna motivacija i misija.

 

Naša misija

Naša misija u Astera Nekretninama je pružiti vrhunsku uslugu našim klijentima, osigurati im kvalitetnu podršku i savjete te ih uspješno voditi kroz proces prodaje, kupnje ili iznajmljivanja nekretnine. Želimo biti agencija koja će se istaknuti svojim profesionalnim i pouzdanim pristupom, ali i snažnom posvećenošću klijentima. Kao agencija želimo postići najbolje moguće rezultate za naše klijente, uzimajući u obzir njihove potrebe, želje i mogućnosti.

Svojim klijentima pružamo transparentnost u svakom koraku procesa i osiguravamo da se svaki posao obavi na najbolji mogući način. Uz to, radimo na tome da budemo agencija koja svojim znanjem, iskustvom i kreativnošću nadilazi očekivanja klijenata i postavlja nove standarde na tržištu nekretnina.